SHOWTERREIN OP AFSPRAAK

We ontwerpen, fabriceren èn bouwen ieder blokhuis op maat. De modelblokhuizen op ons showterrein geven u een prima indruk van de vele facetten van ons eigen fabricaat houtstapelbouw op maat. Zoals de diverse wanddiktes, vele soorten ramen en deuren (o.a. harmonicadeuren) maar ook inzicht in grootte van ruimtes, verdieping, vide, slaapzolder etc.

Om zelf de kwaliteit en warmte van onze houtstapelbouw te beleven, nodigen wij u graag uit.
Dit is op afspraak, zodat wij u ook nadere informatie kunnen geven.
 

Showmodel (mantelzorg)woning MA211.17

Deze levensloopbestendige woning heeft een woonkamer met open keuken, een hal, een bijkeuken, slaapkamer, badkamer en een apart gastentoilet. Een vaste trap leidt naar de gedeeltelijke bovenverdieping. Meer informatie vindt u onder www.jansenblokhuizen.nl/MA211.17.

Meer voorbeeldprojecten van levensloopbestendige woningen vindt u onder Mantelzorgwoningen, maar ook onder Recreatiewoningen en Woningen.
 

Showmodel (recreatie)woning RW086.14


Deze strak vormgegeven (recreatie)woning met zowel boven als beneden een slaapkamer met badkamer is uitgevoerd met veel glas: een schuifpui aan het terras aan de achterzijde en een harmonicadeur aan de voorzijde. Meer foto's en info van dit showmodel woning RW086.14 en andere  (recreatie)woningen op maat, zie Recreatiewoningen en Woningen .
 

Showmodel gastenverblijf / tuinkantoor GV242.15


Dit showmodel zou als gastenverblijf maar ook heel goed als bijv. tuinkantoor of werkruimte kunnen dienen. In het leefgedeelte is ruimte voor een keukenblok. Deze ruimte heeft veel natuurlijk licht door de brede ramen in de nok en biedt goed uitzicht door de lage ramen en openslaande deuren.
Meer foto's en info van dit showmodel GV242.15 en andere gastenverblijven, praktijkruimtes of tuinkantoren op maat, zie Gastvrij en Werk en hobby.
 

<<<

VOLG ONS OOK OP:

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. In weekenden en op feestdagen zijn we gesloten. Wegens zomervakantie zijn we gesloten van vrijdag 26 juli t/m vrijdag 16 augustus a.s.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl