WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Sinds 1982, dus ruim 40 jaar, ontwerpt, fabriceert en bouwt Jansen Blokhuizen houten woningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen, maar ook gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages en club- en logiesgebouwen, volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein en team van modelleurs en bouwkundig adviseurs + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Nadere informatie
Heeft u onze site bekeken en hebben wij uw interesse gewekt voor meer (prijs)informatie? U kunt een van onze inspiratiebrochures aanvragen (of online doorbladeren), maar we staan u ook graag telefonisch te woord.
Graag informeren we u over onze bouwstijl en prijsopbouw en plannen we een afspraak met een van onze adviseurs op ons bedrijf in. Dit is op afspraak.

Maar laat u alvast virtueel rondleiden door middel van de 3D-visualisaties die we van een aantal modelblokhuizen op ons showterrein op  hebben gemaakt.

Graag tot ziens !

Boudewijn en Simone Jansen


Showmodelwoning RW086.14 op ons showterrein

Gezocht: een houtbouwtimmerman

Iedere houten woning die je met je vaste collega casco bouwt, is vakmanschap en uniek... Zie onze vacature.

Binnenkijken bij... energieneutrale logwoning WO197.16

Bekijk de prachtige fotoreportage van dit bijzondere ontwerp!

VOLG ONS OOK OP:

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. In weekenden en op feestdagen zijn we gesloten. Wegens zomervakantie zijn we gesloten van vrijdag 26 juli t/m vrijdag 16 augustus a.s.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl