VAN INSPIRATIE TOT OFFERTE

Omdat we ieder blokhuis op maat fabriceren, maken we per project ook een offerte met tekening op maat.

U kunt natuurlijk ook eerst een prijsindicatie opvragen van een voorbeeld uit de brochure of van uw eigen idee.


Stap 1   Laat u inspireren voor uw blokhuis op maat
Doe inspiratie op door middel van onze website en brochure.
In onze uitgebreide full color brochure staan vele voorbeelden van projecten van klein tot groot die we samen met onze klanten hebben ontworpen en gerealiseerd.

Stap 2   Bekijk de bouwplaats
Het is raadzaam de situatie ter plaatse goed op te nemen en te meten welke afmeting mogelijk is.

Stap 3   Bezoek ons showterrein voor een vrijblijvend gesprek
U kunt het beste de vele mogelijkheden en de kwaliteit van onze blokhuizen in de praktijk beoordelen. U bent van harte welkom op ons bedrijf te Etten waar we verschillende modelblokhuizen ter bezichtiging hebben staan.
Ook is het mogelijk referentieadressen bij u in de buurt te bezoeken (op eigen gelegenheid op afspraak).

Stap 4   Offerte met eerste ontwerptekening
Graag werken we uw schets uit tot een eerste ontwerptekening op maat met een gespecificeerde vrijblijvende offerte. De tekening bestaat uit een plattegrond, aanzichten en materiaalstaat en is geschikt om eventueel bij de gemeente een eerste reactie te vragen.
U kunt ook eerst prijsindicaties van voorbeelden uit de brochure bij ons opvragen.

Stap 5   Vergunningstekening en statische berekeningen
Zodra het ontwerp vaststaat en als een vergunning vereist is, kunnen we op uw verzoek een gedetailleerde vergunningstekening maken, tesamen met de vereiste statische berekeningen (zoals isolatiewaarden, epc). Hieraan zijn kosten verbonden die we van te voren zullen bespreken.

Stap 6   Opdrachtverstrekking en levertijd
Bij de opdrachtverstrekking wordt de levertijd c.q. montagedatum afgesproken. Deze wordt vermeld in de schriftelijke opdrachtbevestiging met definitieve tekening die ter akkoord aan u in duplo wordt verzonden.

Stap 7   Levering met of zonder montage
Het blokhuis wordt in pakketvorm geleverd middels een kraanwagen. De meeste klanten kiezen voor montage door ons eigen montageteam van vakbekwame timmerlieden. De bouwplaats dient hierbij bouwrijp en goed bereikbaar voor een vrachtwagen te zijn. Verder dient u aan te geven of er leidingen in de grond bevinden waar onze monteurs rekening mee moeten houden.

Aan de hand van de bijgeleverde tekening kunt u het blokhuis ook zelf opbouwen. Timmer- c.q. bouwrvaring en twee rechterhanden zijn hierbij zeker vereist, met name bij de fundering en de dakconstructie. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor advies.

Stap 8   Nazorg
Hout is een natuurproduct en werkt (met name het eerste jaar na montage). Hiermee hebben we uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden in onze constructie (bijvoorbeeld door de ruimte boven de kozijnen). Hierdoor kan het zijn dat raam- of deurkozijnen gaan klemmen. Mocht het niet lukken dit zelf na te stellen, dan komt een van onze monteurs bij u langs om dit op te lossen. Ook in andere gevallen van nazorg kunt u contact met ons opnemen.

DEEL OP:
<<<

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
FACEBOOK

LINKEDIN
YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren.

Lees hier onze voorzorgs- maatregelen m.b.t. Covid19.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl