WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Jansen Blokhuizen ontwerpt, fabriceert en bouwt logwoningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen, maar ook gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages en club- en logiesgebouwen, volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Nadere informatie
Heeft u onze site bekeken en hebben wij uw interesse gewekt voor meer (prijs)informatie? U kunt een van onze inspiratiebrochures aanvragen (of online doorbladeren), maar we staan u ook graag telefonisch te woord.
Graag informeren we u eerst over onze bouwstijl en prijsopbouw, waarna we een afspraak met een van onze adviseurs op ons bedrijf kunnen inplannen. Dit is altijd op afspraak.

Maar laat u alvast virtueel rondleiden door middel van de 3D-visualisaties die we van een aantal modelblokhuizen hebben gemaakt.

U zult begrijpen dat wij ook voorzorgsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus nemen, want uw gezondheid en die van onze medewerkers, klanten en leveranciers is nu natuurlijk het allerbelangrijkste. Lees hier daar meer over.

Graag tot ziens !

Boudewijn en Simone Jansen


Showmodelwoning RW086.14 op ons showterrein

Ben jij als tekenaar-werkvoorbereider toe aan een nieuwe uitdaging?Binnenkijken bij... energieneutrale logwoning WO197.16

Bekijk de prachtige fotoreportage van dit bijzondere ontwerp!
DEEL OP:

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
FACEBOOK

LINKEDIN
YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren.

Lees hier onze voorzorgs- maatregelen m.b.t. Covid19.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl