WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Jansen Blokhuizen ontwerpt en fabriceert o.a. woningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen, maar ook gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages en club- en logiesgebouwen, volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Nadere informatie
Heeft u onze site bekeken en hebben wij uw interesse gewekt voor meer (prijs)informatie? U kunt een van onze inspiratiebrochures aanvragen (of online doorbladeren), maar we staan u ook graag telefonisch te woord.
Graag informeren we u eerst over onze bouwstijl en prijsopbouw, waarna we een afspraak met een van onze adviseurs op ons bedrijf kunnen inplannen. Dit is altijd op afspraak.

Maar laat u alvast virtueel rondleiden door middel van de 3D-visualisaties die we van een aantal modelblokhuizen hebben gemaakt.

U zult begrijpen dat wij ook voorzorgsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus nemen, want uw gezondheid en die van onze medewerkers, klanten en leveranciers is nu natuurlijk het allerbelangrijkste. Lees hier daar meer over.

Graag tot snel !

Boudewijn en Simone Jansen


Showmodelwoning RW086.14 op ons showterrein

Wij leiden u graag virtueel rond door uw eigen ontwerp blokhuis:De vernieuwde brochure voor wonen en recreëren is uit.

De nieuwste logwoningen op maat, ter inspiratie voor eigen ontwerp.

Onze voorzorgsmaatregelen i.v.m. Coronavirus

Welke voorzorgsmaatregelen nemen wij in acht en wat wij verwachten wij van u?
DEEL OP:

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
OP FACEBOOK
EN YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl