WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Jansen Blokhuizen ontwerpt en fabriceert o.a. gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages, clubgebouwen, mantelzorgwoningen en (recreatie)woningen volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Bezoek ons showterrein en timmerfabriek
Op ons showterrein staan diverse modelblokhuizen ter bezichtiging. Om het beste beeld te krijgen van de kwaliteit en de vele mogelijkheden is het zeker de moeite waard om eens aan te komen voor een oriënterend gesprek en een vrijblijvende offerte met tekening op maat.

Nieuw: Virtual Reality op ons showterrein
Om een nog beter beeld te krijgen van de ruimtes en mogelijke toepassingen nemen wij u graag mee in een virtuele tour in onze showmodellen!

Graag tot ziens !


Breng een bezoek aan deze showmodelwoning op ons terrein en ervaar zelf de warmte van onze houtstapelbouw.
 

Wij leiden u graag virtueel rond door uw eigen ontwerp blokhuis:In aanbouw: showmodel mantelzorgwoning op ons showterrein

Kom zien hoe mooi hout-
stapelbouw gebouwd wordt !

Onlangs gebouwd: energieneutrale woning in Noord-Limburg

Kom zien hoe mooi hout-
stapelbouw gebouwd wordt !
DEEL OP:

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
OP FACEBOOK
EN YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN
• ma t/m vr: 08.30 - 17.00 uur
  op afspraak
• za: op afspraak

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl