WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Jansen Blokhuizen ontwerpt en fabriceert o.a. woningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen, maar ook gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages en club- en logiesgebouwen, volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Bezoek ons showterrein en timmerfabriek
Op ons showterrein staan diverse modelblokhuizen ter bezichtiging. Om het beste beeld te krijgen van de kwaliteit en de vele mogelijkheden is het zeker de moeite waard om eens aan te komen voor nadere informatie en een oriënterend gesprek. Dit kan op afspraak. Alvorens nemen we dan graag telefonisch uw wensen door en kunnen wij u ook alvast nadere (prijs)informatie geven.

Virtual Reality op ons showterrein
Om een nog beter beeld te krijgen van de ruimtes en mogelijke toepassingen nemen wij u graag mee in een virtuele tour in onze showmodellen! We ontvangen u graag op afspraak.

U zult begrijpen dat wij ook voorzorgsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus nemen, want uw gezondheid en die van onze medewerkers, klanten en leveranciers is nu natuurlijk het allerbelangrijkste. Lees hier daar meer over.

Blijf gezond en let op elkaar!

Boudewijn en SImone Jansen


Showmodelwoning RW086.14 op ons showterrein

Wij leiden u graag virtueel rond door uw eigen ontwerp blokhuis:Revit-modelleur gezocht!

Als ontwerpen en Revit jouw passie is, lees dan meer bij 'Werken bij Jansen Blokhuizen'.

Voorzorgsmaatregelen i.v.m. Coronavirus

We werken graag voor u door, maar lees hier welke voorzorgsmaatregelen wij  in acht nemen.
DEEL OP:

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
OP FACEBOOK
EN YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren.
Op feestdagen gesloten. Ook vrijdag na Hemelvaart zijn we gesloten.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl