WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Dit jaar al gedurende 40 jaar, dus sinds 1982, ontwerpt, fabriceert en bouwt Jansen Blokhuizen logwoningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen, maar ook gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages en club- en logiesgebouwen, volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein en team van modelleurs en bouwkundig adviseurs + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Nadere informatie
Heeft u onze site bekeken en hebben wij uw interesse gewekt voor meer (prijs)informatie? U kunt een van onze inspiratiebrochures aanvragen (of online doorbladeren), maar we staan u ook graag telefonisch te woord.
Graag informeren we u eerst over onze bouwstijl en prijsopbouw, waarna we een afspraak met een van onze adviseurs op ons bedrijf kunnen inplannen. Dit is altijd op afspraak.

Maar laat u alvast virtueel rondleiden door middel van de 3D-visualisaties die we van een aantal modelblokhuizen hebben gemaakt.

Graag tot ziens !

Boudewijn en Simone Jansen


Showmodelwoning RW086.14 op ons showterrein

Gezocht: een bouwtimmerman

Je bouwt vanaf de betonfundering houten woningen op, lees meer over deze veelzijdige vacature.

Jansen Blokhuizen bestaat 40 jaar !

Vanaf 1982 staat vakmanschap in houtbouw en persoonlijke betrokkenheid centraal bij ons familiebedrijf.
DEEL OP:

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
FACEBOOK

LINKEDIN
YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. Op feestdagen gesloten.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl