WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Jansen Blokhuizen ontwerpt en fabriceert o.a. woningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen, maar ook gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages en club- en logiesgebouwen, volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Bezoek ons showterrein en timmerfabriek
Op ons showterrein staan diverse modelblokhuizen ter bezichtiging. Om het beste beeld te krijgen van de kwaliteit en de vele mogelijkheden is het zeker de moeite waard om eens aan te komen voor nadere informatie en een oriënterend gesprek.

Nieuw: Virtual Reality op ons showterrein
Om een nog beter beeld te krijgen van de ruimtes en mogelijke toepassingen nemen wij u graag mee in een virtuele tour in onze showmodellen!

We ontvangen u graag op afspraak.

Graag tot ziens !


Breng een bezoek aan deze showmodelwoning op ons terrein en ervaar zelf de warmte van onze houtstapelbouw. Dit kan op afspraak.
 

Wij leiden u graag virtueel rond door uw eigen ontwerp blokhuis:DEEL OP:

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
OP FACEBOOK
EN YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN
Ons showterrein is op afspraak te bezichtigen. Dan hebben we de gelegenheid u uitgebreid te informeren en adviseren.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl