De nieuwste logwoningen op maat, ter inspiratie voor eigen ontwerp.

Het afgelopen jaar hebben we prachtige woningen, mantelzorg- en recreatiewoningen in duurzame houtstapelbouw op maat mogen realiseren. Deze delen we graag met u in onze vernieuwde inspiratiebrochure voor wonen en recreëren.

Dit was niet gelukt zonder de medewerking van eigenaren van deze woningen, die belangenloos hun woningen voor onze fotograaf beschikbaar hebben gesteld. Een blijk van waardering van hen waar we trots op zijn !

We laten zowel logwoningen met binnenbekleding als woningen met een buitenbekleding van bijv. RedCedar zien. Ook deze nieuwe voorbeeldprojecten vindt u uiteraard op onze website, met meer beelden van interieur en exterieur van de fotoreportages. Voor een goed beeld van de vele mogelijkheden en fraaie toepassingen en inrichtingskeuzes die onze houtbouw u kan bieden.

In de brochure stellen we graag ons familiebedrijf met vakbekwame werkvoorbereiders, projectleiders, houtbewerkers en buitendienst timmermannen aan u voor. Hier leest u hoe we samen komen tot een ontwerp op maat, waarna onze projectbegeleiders u kunnen ondersteunen in het vergunningstraject in de vorm van (bouwtechnisch) advies, vergunningstekeningen en - berekeningen.

We sluiten de brochure af met technische informatie over ons eigen productie- en bouwsysteem in duurzame houtstapelbouw en onze kozijnenproductie op maat.

Kortom, om u te informeren, te inspireren èn te enthousiasmeren voor wonen of recreëren in hout!

Blader online of vraag een brochure aan.

DEEL OP:
<<<

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
FACEBOOK

LINKEDIN
YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. Op feestdagen gesloten.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl